Qui som

Qui som:


  
   

Si parlem del món del llibre, hem de parlar d’Arnoia Distribución de libros. Vam començar a caminar l’any 1987 a Pontevedra (Galícia) i després de més de 30 anys en el sector som l’avantguarda en la distribució de llibres. I diem que som, perquè Arnoia està format per un equip humà de més de 150 professionals que volem apropar-nos a tu, com a client nostre, i oferir-te tots els nostres serveis i avantatges:

Rapidesa: Sabem que el més important és que puguis servir als teus clients en el menor temps possible, per això tenim el nostre servei exprés: si fas la teva comanda abans de les 13.30h (13h a Canàries, hora local) rebràs a la teva llibreria el material en 24h (a Balears i Canàries entre 24/48 hores) i podràs fer el seguiment de la teva comanda a través de la nostra web.

Qualitat: Per satisfer les teves necessitats i expectatives ens esforcem cada dia en oferir-te el millor servei.

Atenció: Volem que et sentis part del nostre equip, perquè el teu èxit és el nostre. Per això posem a la teva disposició els millors professionals del món del llibre amb el nostre departament d’atenció al client i equip comercial, per donar-te les millors solucions: que puguis trobar el que necessites, assessorant-te  perquè aconsegueixis aquells productes que millor encaixen en el teu negoci, ajudar-te a seleccionar els millors títols, etc.

Varietat: Disposem del major número de referències del mercat, amb un fons en distribució que supera les 3.900 editorials, amb més de 700.000 títols i més de 8.000 referències en papereria i jocs didàctics que ampliem diàriament. Apostem per concentrar en els nostres magatzems, de 15.000m2, el major número d’exemplars i varietat de títols, perquè no hagis de buscar més i no malgastis el teu temps.

Capil·laritat: Perquè ets important per nosaltres, independentment de la mida del teu negoci, volem arribar allà on tu siguis, per això disposem de la millor xarxa comercial, per acompanyar-te en el teu dia a dia, visitar-te i interessar-nos pel teu negoci, per poder créixer junts.

Arnoia 2.0: Com ja saps, la tecnologia està cada vegada més present en el nostre secor i, per això, estem innovant contínuament la nostra web afegint més eines que et facilitin la feina diària (estoc a temps real, compra en un clic, consulta d’albarans, factures, etc.). Comptem, també, amb una sèrie d’eines d’intercanvi de dades automàtiques com Sinli, Edi o Cegal en xarxa, imprescindibles en el nostre sector.

Exportació: Exportem a més de 50 països i som especialistes en l’exportació de llibres espanyols, portuguesos i brasilers a tot el món. Si representes a una llibreria internacional, distribuïdor o editor i vols exportar el teu producte pots contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic internacional@arnoia.com.