ARNOIA INTERNACIONAL

Si parlem del món de llibre, hem de parlar d’Arnoia Distribució de llibres. Vam començar el nostre camí al 1987 a Pontevedra, Galícia, i després de més de 30 anys en el sector som l’avantguarda en la distribució de llibres.

Busquem satisfer les teves necessitats i expectatives i, per això, ens esforcem cada dia amb la finalitat de poder-te oferir el millor servei.

Volem que et sentis part del nostre equip, per això posem a la teva disposició els millors professionals del món del llibre, amb el nostre departament d’atenció al client i equip comercial que t’ofereix un tracte personalitzat, per donar-te les millors solucions, trobar el que necessites, assessorar-te perquè aconsegueixis aquells productes que encaixen millor al teu negoci, seleccionar els millors títols així com l’enviament periòdic d’informació de les novetats, etc.

Disposem d’un dels catàlegs amb més fons del mercat amb més de 250.000 títols en estoc de més de 5.000 editorials. En el nostre estoc també pots trobar llibre de text, llibre tècnic i novetats.

Com ja, la tecnologia està cada vegada més present en el nostre sector, per això estem innovant contínuament el nostre web, afegint més eines que facilitin la feina dels nostres clients (estoc en temps real, consulta de factures, pressupostos, etc.). A més, t’oferim un seguiment total de totes les teves comandes i informació actualitzada dels teus llibres pendents.

Si vols ampliar tota aquesta informació o tens qualsevol dubte sobre la nostra empresa, estarem encantats de conèixer-te:

  • Telèfon: 986 76 10 46
  • Whatsapp: 648 76 73 63