Arnoia Internacional:

A ARNOIA Distribuïdor de Llibres estem convençuts que el sistema de distribució, que tan bons resultats ha proporcionat i tan bona acollida ha tingut entre els seus clients espanyols,es pot implantar a la resta de païssos. Per a això sorgeix el departament d'ARNOIA INTERNACIONAL des d'on ens dedicarem a l'exportació de llibres editats a Espanya a qualsevol lloc del món.

ARNOIA Distribuïdor de Llibres té actualment més de 6000 clients repartits per tot el món i, gràcies a la seva dilatada experiència, s'adapta a les necessitats específiques de la majoria dels professionals del llibre, oferint als seus clients tot una sèrie d'avantatges i eines per millorar la seva autogestió: Els més de 14.000 m2 d'emmagatzematge, juntament amb l'equip d'aproximadament 140 persones, ens permet gestionar un fons de distribució proper a les 3.500 editorials, format pels més importants grups espanyols. Mantenim una base de dades d'aproximadament 180.000 referències, des de llibres de text i tècnics fins a les novetats i betsellers del moment.

La característica més important d'Arnoia, que també és el més gran dels seus avantatges per als nostres clients, és l'anomenat SERVEI EXPRESS, segons el qual totes les seves comandes seran lliurades a qualsevol lloc d'Espanya, en un termini de 24 hores, i a qualsevol lloc del món entre 3 i 5 dies (llevat causes alienes a la nostra empresa). Tot això és possible gràcies al nostre web, ww.arnoia.com, on, desprès de escoltar les seves sol·licituds, posem a disposició de tots els professionals del llibre, una de les millors eines de consulta i gestió d'estocs.

Entre les característiques més destacables del nostre web tenim: Confirmació d'estoc al realitzar la comanda. Sabreu a l'instant quins llibres de la seva consulta estan disponibles al nostre magatzem, ja que mostrem la disponibilitat en temps real. Els nostres clients, mitjançant el web, poden oferir el nostre estoc com si fos el seu. Podreu comprovar a cada moment la situació de la vostra comanda (enviat, en trànsit, en preparació...). Intentem enllaçar la vostra tramesa mitjançant el nostre web, amb el web de l'agència que fa el lliurament al seu país, per poder fer un seguiment més proper a la comanda. Tindreu la possibilitat d'agrupar les comandes de les més de 3.500 editorials en una única tramesa amb el consegüent abaratiment de les despeses de tramesa. Pel fet de formar part d'un grup de compres amb més de 6000 clients, disposareu del mateix descompte que tenen les llibreries espanyoles, independentment del país al qual us trobeu. Recordeu que som distribuïdors, ens adrecem exclusivament a professionals del llibre i mai a particulars. No esteu comprant a una llibreria. El nostre web, amb més de 180.000 referències, us donarà informació necessària sobre autors, novetats, editorials, llibres descatalogats... dubtes que us poder sorgir a la vostra feina quotidiana. Com que no ens adrecem a particulars, el web té limitat l'accés per la qual cosa per poder beneficiar-vos al 100% dels avantatges d'aquesta eina, és necessari identificar-vos com professionals. Per això només heu d'omplir el senzill qüestionari que tenim al nostre apartat "Alta de client" i en uns moments rebreu l'usuari i contrasenya que us donaran accés al web.

Com utilitzar el nostre web: Per realitzar qualsevol consulta, és important identificar-se amb les vostres claus, ja que és l'única manera de tenir accés a la totalitat de la informació. Podeu utilitzar els cercadors (general, text o avançat), en funció de les dades de que disposeu (per tal de facilitar-vos la vostra tasca, incloem el caràcter *, que funciona com comodí a qualsevol camp de cerca) i així arribar a la fitxa tècnica del llibre, on us oferim informació com: títol, autor, editorial, situació del llibre (normal, descatalogat, antiga edició), portada i sinopsi (en funció de les nostre possibilitats) i la disponibilitat actual del llibre al nostre magatzem. Segons aquesta informació, podreu decidir si us interessa aquest llibre o no i introduir-ho a la vostra cistella de la compra. Una vegada haureu acabat les cerques, a la cistella de la compra, us indicarem un resum dels llibres que heu introduït i us oferirem dues opcions:

1.-Tramesa immediata dels llibres dels quals tenim estoc (d'aquesta i d'anteriors reserves)

2.-Deixar pendent la reserva i acumular-la a comandes anteriors fins que introduïu noves comandes o fins que rebem els llibres dels quals no disposàvem quan veu fer la reserva. A aquest segon cas, podeu consultar-nos al nostre apartat Pendents de Confirmar, on en tot moment sabreu la situació a la qual es troben els llibres de les vostres comandes, podreu modificar/anul·lar els seus pendents i veure l'import de les despeses de tramesa, així podeu decidir el moment en el qual us sigui més interessant fer la tramesa.

Us oferim dues opcions de tramesa. A l'empresa de consigna, ubicada a Espanya, que ens indiqueu. En aquest cas nosaltres ens faríem càrrec de les despeses de tramesa si la vostra comanda supera els 160 euros nets. A les vostres instal·lacions o a qualsevol lloc del món. On les despeses de tramesa es calcularan immediatament en funció del país de destí i el nombre de llibres (quan feu les vostres consultes us indicarem les despeses de tramesa).

Com podeu comprovar, el funcionament del nostre web, és totalment intuïtiu, però si trobeu qualsevol dificultat, detecteu una errada o coneixeu qualsevol manera de millorar-ho, us agrairem ens ho comuniqueu al nostre correu: internacional@arnoia.com.

Estem convençuts que Arnoia és l'alternativa actual a l'exportació de llibres editats a Espanya i l'experiència ens demostra que els nostres serveis tenen una bona acollida a tot el continent.

Arnoia y tu; volem ser el teu magatzem.

Quan començarem?