Portada

Postres de l'Arimany

COSSETANIA EDICIONS
9788497913355
Català
EL CULLEROT
Gastronomia

Sinopsi

Aquest llibre no pretén fer cátedra ni ensenyar a fer pastissos als qui ja en saben. Aquest llibre vol que qualsevol persona a qui li agradi fer dolÇos pugui tenir la confianÇa que els que faci li sortiran bé a la seva cuina familiar. Está escrit de manera entenedora, perqué el resultat final sigui bo, rigorós i s'assembli al máxim al producte professional. Seguint els processos que proposa el llibre, no hi ha pérdua per obtenir el resultat esperat. També está pensat per als qui tenen afició a la cuina en general, i fins i tot ens atrevim a dir que els cuiners professionals hi poden trobar un ajut pel que fa a les postres i a la interrelació entre la cuina salada i els pastissos. L'autor proposa en aquest llibre perdre la por i atrevir-se a elaborar postres de pastisseria. Els resultats segur que us encoratjaran i tindreu una gran satisfacció quan porteu les vostres creacions a taula.

PVP
12,20